Vlaďka Erbová se zázračně uzdravila? Lidé se diví!

Vlaďka Erbová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 11:44 | Aktualizováno: 3. září 2019 0:56

To je zázrak! Vlaďka Erbová, která měla v posledních vážné zdravotní problémy, je podle všeho pryč z nemocnice. Lidé se ovšem nemohou ubránit pocitu, že tady něco nehraje. Co k tomu řekla sama modelka?

Nejsou to ani dva týdny, co se Vlaďka Erbová dozvěděla, že trpí závažnou nemocí, podle dostupných informací mělo jít o zánět mozkových blan. Dvojnásobná maminka ležela v nemocnici, kvůli nemoci nemohla k soudu. Podle informací Blesku byla však již minulý týden propuštěna do domácího léčení.

Už dříve její bývalý manžel Zdeněk Bahenský uvedl, že netuší, zdali modelce opravdu něco je. Rozhodně přitom není jediný, kdo pochybuje. Přímo na sociálních sítích se ozvalo hned několik lidí, kterým se náhlé uzdravení nepozdává.

Fotkou s Erbovou se o víkendu pochlubil bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, což ihned vyvolalo otazníky. „Celkem zajímavý. Vlaďka je snad s vážnou nemocí ve špitále, ne? Nebo zase další tah dotyčný kvůli odročení soudu kvůli alimentům?“ ptal se jeden ze škarohlídů.

Erbová všem takovým odpověděla na sociální síti. „Ve vší úctě, nemám potřebu nikomu sdělovat svůj zdravotní stav. Jsem z nejhoršího venku a teď si odpočívám s léky a se svými kamarády a dětmi. Mám plnou péči všech kolem a je mi určitě takhle líp než v nemocnici,“ napsala modelka.

Témata: Vlaďka Erbová