Vondráčková a Peksa? Parkourista Zonyga promluvil!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 10:41

Klid si Lucie Vondráčková dlouho neužila. Krátce poté, co konečně vysvětlila, jak se věci mají mezi ní a Tomášem Zonygou, objevil se na scéně další muž. O koho jde, ví i Zonyga, který se o Marku Peksovi rozhodl promluvit.

Tomáš Zonyga se v posledních týdnech těšil intenzivní pozornosti lidí i médií, jelikož se prakticky neustále objevoval ve společnosti rozvádějící se Lucie Vondráčkové. Někteří jej dokonce považovali za jejího přítele, ale nakonec vyšlo najevo, že mezi nimi panuje jen vřelý kamarádský vztah.

V tu chvíli se v blízkosti Vondráčkové objevil jiný muž, hokejista Marek Peksa. Pro parkouristu ovšem o žádnou novinku nešlo. „O Markovi vím, není to žádné tajemství a není důvod, aby bylo,“ řekl Zonyga Expresu.

Oblíbená zpěvačka si však nejspíš myslí něco jiného, jelikož sama sebe usvědčila ze lži. Ze vzkazu publikovaného na sociální síti totiž smazala následující větu: „A i když odjedou k večeru pryč, tak u nás vlastně stejně určitě spí.“ Reagovala tak poté, co vyšlo najevo, že u ní Peksa noc nejspíš opravdu strávil.

Zonyga ovšem kamarádku hájí. „Dům Lucie je neustále plný různých dětí, a tak i různých rodičů. Marek je jeden z nich. K žárlení z mé strany není důvod,“ uvedl pro výše zmíněný server.

Témata: Tomáš Zonyga Lucie Vondráčková Marek Peksa