Agáta a Jakub Prachařovi: Rozchod? Fanoušci mají jasno!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 2. září 2019 13:22

Agáta a Jakub Prachařovi prožívají poměrně turbulentní rok. Chvíli to vypadalo, že je jejich vztah v troskách, v posledních dnech ale manželé uvedli, že je opět všechno při starém. Fanoušky o tom však není jednoduché přesvědčit.

Na akce chodí sice každý sám, ale jinak je mezi nimi všechno v pořádku. To tvrdila minulý týden Agáta Prachařová o vztahu s manželem Jakubem, který letos prošel velkou zkouškou. Podle některých zdrojů z jejich okolí visel ve vzduchu dokonce rozvod. Některé fanoušky tahle utkvělá představa evidentně nemůže opustit.

Zvlášť když si Prachařová potrpí na zveřejňování tajemných vzkazů, jakým byl i ten, který publikovala o uplynulém víkendu. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala dvojnásobná maminka na Instagramu. A strhla se mela…

„Jestli je tady myšleno freedom (anglicky svoboda – pozn. red.) jakože opravdu freedom, tak je mi to moc líto,“ reagovala jistá Danča. „S Jakubem jste mi přišli jako super pár,“ posteskla si ještě. S jejím vysvětlením Agátiných slov však nesouhlasili všichni.

„Myslím, že to bude spíš o surfování,“ vyjádřila se Sabina, které nejspíš jako nápověda posloužila fotografie, která příspěvek doprovází. Modelka a moderátorka na ní totiž pózuje u vody. Surfování je totiž jejím novým hobby.

Přesto se našel jeden škarohlíd, který Agátu přesvědčoval, aby manželství ukončila. „Potřebuje k sobě pořádnýho chlapa, ne toho trpaslíka namyšlenýho! Věci se nedějí jen tak,“ prohlásil Viktor. Přesně v duchu dohody s Jakubem však Agáta nechala veškeré komentáře bez odezvy.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař