Lucie Bílá opět o třetí svatbě: Prstýnky nosíme, protože…

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 8:48

Lucie Bílá v posledních týdnech sama přiživila spekulace o svatbě s nynějším přítelem Radkem Filipim. Za všechno mohou tajemné prstýnky, které oba nosí na rukou. Zpěvačka konečně prozradila, jak to s nimi je.

Lucie Bílá má za sebou dvě manželství, snad nikdy ale nevypadala šťastněji než po boku svalovce Radka Filipiho, s nímž tvoří pár v současnosti. I proto neustále čelí spekulacím o utajené svatbě, které přiživuje i tajemný prstýnek na její ruce. Jak to se záhadným šperkem je doopravdy?

Populární zpěvačka to vysvětlila Expresu. „My vždy říkáme, že nosíme prstýnky, aby bylo jasné, že jsme zadaní, ale po papíru neprahneme. Na to hezké to není zapotřebí,“ sdělila mnohonásobná Zlatá slavice zmíněnému serveru.

Bílá už před časem připustila, že svatbu nevylučuje, ale až na ní dojde, fanouškům ani médiím nebude nic tajit. Jelikož se ale v minulosti spálila, není důvod nikam spěchat. „Prstýnky od své lásky nosím a považuji ho za svého muže,“ nechala se slyšet.

Pro Bílou by teoreticky šlo o třetí manželství. V roce 2002 byla krátce vdaná za hudebníka Stanislava Penka, v letech 2006 až 2008 pak tvořila manželský pár se zpěvákem Václavem Noidem Bártou. Syna Filipa má s někdejším partnerem Petrem Kratochvílem.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi