Jaromír Jágr: Nová láska a dítě?

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 8:24 | Aktualizováno: 3. září 2019 0:12

Legendární hokejista Jaromír Jágr je už několik měsíců nezadaný, a tak neustále čelí dotazům na novou lásku. Jágr teď opět přiznal, jak se momentálně věci mají, dokonce promluvil i o vytouženém potomkovi.

Jaromír Jágr je po rozchodu s Veronikou Kopřivovou častým terčem zájmu tuzemských médií. Zatímco modelka už je v novém vztahu, našla si kolegu z branže Miroslava Dubovického, hvězdný hokejista zůstává nezadaný. Dokonce se nedávno nechal slyšet, že je občas dobré být sám.

Teď navíc přiznal, že ani neregistruje zvýšený zájem ze strany žen. „Absolutně žádnou změnu necítím, takže úplně v pohodě. Je to při starém, jako to bylo vždycky,“ prozradil Expresu, jak to je se zájmem dam. Prý mu ani nechodí nabídky na rande, a tak Jágr vydedukoval, že jej nikdo nechce.

Sedmačtyřicetiletý hokejista přesto neztrácí důvěru, že se jednou dočká vysněného potomka a pokračovatele rodu. „Myslím si, že to mám určitým způsobem posunuté, protože spousta hráčů končí v pětatřiceti a já pořád hraju v sedmačtyřiceti. Takže věřím, že budu mít větší sílu třeba v šedesáti než jiný chlap v šedesáti,“ vysvětlil serveru.

„Aspoň tomu věřím, ta víra je důležitá. Ale co se stane do té doby, to momentálně neřeším,“ dodal Jaromír Jágr.

Témata: Jaromír Jágr