Lucie, chodím s tebou! Vondráčková dostala nečekaný vzkaz!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2019 18:09 | Aktualizováno: 1. září 2019 22:45

Lucie Vondráčková nemá o nápadníky nouze. Nejprve jí byl přisuzován vztah s Tomášem Zonygou, poté s hokejistou Markem Peksou. Nyní se pochlubila, že nápadníků má mnohem víc.

Lucie Vondráčková se na sociální síti svěřila, že dostává od fanoušků spousty krásných vzkazů. "Děkuju vám za ně i za reakce plné podpory. Dneska ráno mě hodně pobavil Marian, tak se chci s vámi podělit," napsala.

Kontaktoval jí muž, který jí napsal, že s ní imaginárně chodí. "Ahoj Luci, já s tebou imaginárně chodím už od marmelády... Takže kdyby se to někde objevilo v časopise, tak ať znáš historii...," napsal s humorem fanoušek.

"Jinak mám taktéž dceru na seznámení. Nicméně měj se krásně, kluci jsou zdraví a ostatní věci jsou jen malichernosti. Držím palce ať jsi brzy celkově opět šťastná, snad už jsi," dodal.

O nápadníky ale Vondráčková nouzi nemá, nebo se to tak alespoň může zdát. Údajně má zálusk na hokejistu Marka Peksu. Ona sama ale popírá, že by se jednalo o nový vztah. 

Přesto byli viděni, jak spolu trávili několik hodin, ne-li celou noc. Pokud ale bude zpěvačka šťastná, tak na tom není vůbec nic špatného.

Témata: Lucie Vondráčková