Květa Fialová: Vymyslela si zneužívání? TEMNÉ TAJEMSTVÍ ze záhrobí!

Květa Fialová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2019 16:31

Slavná herečka Květa Fialová (†88) před smrtí přiznala, že měla celoživotní trauma z toho, jak ji zneužili dva ruští vojáci. Objevily se ale názory, že si to celé vymyslela.

K incidentu mělo dojít v roce 1945, kdy bylo herečce 15 let. "Byli to dva mladí kluci, možná jen o chvilku starší, než jsem byla tenkrát já. U nás doma," popsala podle Blesku Květa Fialová nejhorší chvíle ve svém životě.

"Bylo to hnusný. Ten jeden vytáhl revolver a přiložil mi ho ke spánku. Já jsem vůbec nevěděla, o co jde, co mám dělat, vždyť jsem byla dítě a on vlastně taky. Mohl kdykoliv zmáčknout. Jen si vybavuju, že mu z kapsy, když si stahoval kalhoty, vypadla malá keramická kachnička, kterou nám předtím ukradl v kuchyni a já jsem ji vzala a ze všech sil tiskla v ruce...," píše dále herečka v Posledním deníku Květy Fialové.

Její kolega Jan Skopeček je ale jiného názoru. Tvrdil, že jezdil na prázdniny do místa kousek od Květy, a že se tam žádní Rusové vůbec nepohybovali. To ale herečku pořádně rozlítilo.

"Skopeček je vůl. Když jsme spolu točili seriál Život je ples, tak jsem se ho na to ptala – proč říká takový blbosti. Neodpověděl mi nic. Jen čuměl před sebe a mlčel. Pak po chvíli jen řekl, že prý si žádný vojáky nepamatuje," svěřila se před smrtí herečka.

Témata: Květa Fialová