Lucie Vondráčková vztah s hokejistou popírá! Tady jsou ale důkazy!

Lucie Vondráčková 23

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. září 2019 9:59 | Aktualizováno: 1. září 2019 22:45

Zpěvačka Lucie Vondráčková má údajně zálusk na hokejistu Marka Peksu. Ona sama ale popírá, že by se jednalo o nový vztah. Média však tvrdí něco jiného!

Internet v posledních týdnech vířily spekulace o románku Lucie Vondráčkové a Tomáše Zonygy. Jak se ukázalo, nebylo na nich nic pravdy. Mezi oběma panuje pouze přátelský vztah.

Podle Blesku má ale nyní Lucie čas oči pro jiného muže. O deset let mladšího hokejového gólmana Marka Peksu (29). Dokonce se měl seznámit už i s jejími dětmi.

Podle serveru doprovázel Vondráčkovou domů, kde strávil několik hodin, možná i celou noc. Jako důkaz mají sloužit fotografie, které reportéři pořídili. Sama zpěvačka ale překvapivě tvrdí opak.

"Právě jsem se dočetla, že zase s někým randím. Budu teď zřejmě spojována s kýmkoli se bavím, s kýmkoli se potkám v MHD a s kýmkoli, kdo k nám s dětmi přijde na návštěvu. A i když odjedou k večeru pryč, tak u nás vlastně stejně určitě spí," uvedla na sociálních sítích Vondráčková.

To, že by s Peksou opravdu něco měla, ale důrazně popřela. "„Jen vám chci říct, že na žádný vztah teď ani čas ani energii nemám a soustředím se jen na to, aby měli kluci kolem sebe nové kamarády svého věku. Maty si s malou Vanessou (dcera Marka Peksy, pozn. redakce) rozumí a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát. Nic víc nic míň," dodala.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa