StarDance je k smíchu? Koukalová řekla, co si myslí o tanci!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 14:30

O pohybovém nadání bývalé biatlonistky Gabriely Koukalové nejspíš nikdo nepochybuje, i proto patří k favoritkám letošní řady StarDance. Jak ale ona sama přiznala, na tanec se dívala skrz prsty. Co ji donutilo změnit názor?

Díky zkušenostem s tréninkovým drilem bývají sportovci často považováni za favority soutěže StarDance. Někdejší úspěšná biatlonistka Gabriela Koukalová však nedávno přiznala, že ji svého času vyhodili z tanečních. Teď se navíc ukázalo, že na tanec měla vůbec celkem jasný názor.

„Do taneční přípravy StarDance jsme s Martinem naskočili v polovině července. Mluvil v té době vždy o tancování jako o formě ‚vrcholového‛ sportu,“ popsala výchozí situaci na sociální síti. Za přiléhavé přirovnání to však rozhodně neměla.

„Neodporovala jsem mu, ale v duchu jsem si myslela své. Tanec a vrcholový sport?“ divila se Koukalová, která si svůj názor nechala pro sebe, jelikož nechtěla kazit atmosféru uvnitř páru, který tvoří s profesionálním tanečníkem Martinem Prágrem.

Jak se nakonec ukázalo, udělala dobře. Sama totiž na tanec změnila názor. „Nyní, když máme za sebou více než sto hodin tréninků, musím před tanečníky smeknout. Fyzická zátěž a čas s úsilím, které tomu obětují, jsou naprosto srovnatelné s vrcholovým sportem. To můžu nyní sama potvrdit,“ uvedla na pravou míru.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance