Zonyga využívá Vondráčkovou? Šokující návod má tři kroky!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 12:39

Ještě před měsícem jej znal málokdo, stačilo se však začít objevovat ve společnosti rozvádějící se Lucie Vondráčkové a Tomáš Zonyga začal plnit stránky médií. Parkourista ale naznačil, že právě o to mu možná celou dobu šlo.

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga. Podle některých lidí tvoří pár, oni sami tvrdí, že jsou pouze kamarádi. Tak jako tak, asi nikdo nepochybuje, že prospěch ze vztahu má především parkourista. Zvlášť když sám na sociální síti naznačil, že šlo možná od úplného počátku o jeho záměr.

Na Instagramu se totiž pochlubil návodem o třech krocích, který jako by dával tušit, že se za pomoci Lucie Vondráčkové chtěl pouze zviditelnit. První krok? „Nech se vyfotit se slavnou celebritou (nenápadně),“ píše Zonyga, který se na svém profilu troufale chlubí fotografiemi jednoho z tuzemských médií.

Co se skrývá pod číslem dvě? „Udělej narážku na svoji orientaci,“ radí parkourista, který hned při několika příležitostech veřejně připustil, že je homosexuál, ač o pravdivosti těchto tvrzení spousta lidí pochybuje.

„Zveřejni 7 let starý článek o tom, jak tě obvinili, že si natáčel porno,“ dodal na závěr a připomněl tak poslední kauzu, která se kolem jeho osoby strhla. Zonyga ovšem popřel, že by existoval jakýkoliv lechtivý film pro dospělé, v němž by účinkoval. Sám prý žádal, aby mu někdo ukázal důkaz, jenže se ničeho nedočkal. Pozornost lidí i médií si ovšem vysloužil.

Témata: Tomáš Zonyga Lucie Vondráčková