Nemocná Erbová dosáhla svého: Soud zase nebude!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 11:21

Vlaďka Erbová skončila kvůli vážným zdravotním potížím v nemocnici, a to znamená jediné – soud o výživné se opět nekonal. Exmanžel modelky Zdeněk Bahenský je ovšem na pochybách. Co si o současné situaci myslí?

Vlaďka Erbová před pár dny bez předchozího varování skončila na nemocničním lůžku, podle dostupných informací se zánětem mozkových blan, který může být i smrtelný. Nejnovější dění kolem její osoby ale naznačuje, že možná existuje důvod k pochybnostem.

Bývalý manžel modelky a otec společné dcery Viktorie Zdeněk Bahenský totiž eXtra.cz přiznal, že tento týden se mělo uskutečnit soudní stání kvůli určení výživného. Soud jej kvůli nemoci odročil na závěr září, s žádostí o další odročení už Erbová neuspěla. Bahenský serveru řekl, že ani netuší, zdali jeho bývalé ženě něco doopravdy je.

„Těžko říci, jak je to ve skutečnosti, čemu věřit. Někoho by mohlo napadnout, že se hodila marod nebo že schválně zdržuje, ale já sám vážně nevím,“ svěřil se eXtra.cz hokejista, pro kterého je současná situace pěkně zapeklitá.

Bahenský dokonce prozradil, že kvůli vývoji v posledních dnech volal na sociálku, jelikož chtěl zjistit, kdo se při zdravotních problémech Erbové stará o jejich dceru. Navíc nemá ani ponětí o tom, kam má už od pondělí chodit do školy.

Témata: Vlaďka Erbová Zdeněk Bahenský