Jaromír Jágr: Otevřeně o NOVÉ LÁSCE!

Jaromír Jágr 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2019 10:45 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 22:49

Jaromír Jágr (47) a Veronika Kopřivová (28) jsou už nějakou dobu od sebe. Rozchodem, o kterém se veřejnost dozvěděla až se zpožděním, tak skončil jejich čtyřletý vztah. Zatímco Veronika už je opět zadaná, Jágr nikam nespěchá. Nové lásce se prý ale nebrání!

I když je Jaromír Jágr sám, neznamená to prý, že by byl nespokojený! „Spousta lidí nedokáže být sama se sebou, takže jdou ze vztahu do vztahu. Já jsem toto nikdy v sobě neměl,“ práskl hokejista v rozhovoru pro Top Star.

To Veronika Kopřivová nezahálela a po jejím boku se velmi brzy objevil nový muž - model a kickboxer Miroslav Dubovický (27). A jak se zdá, jejich láska jen kvete! 

Zdá se ale, že Jaromír se do nového vztahu se po hlavě rozhodně nehrne! „Myslím si, že je naopak někdy dobré být sám a uvědomit si své priority. A to nejen ve vztazích, ale celkově v životě. Ujasnit si, co je pro vás samotného opravdu důležité a co naopak není a posunout se díky tomu dál,“ vysvětluje Jaromír.

Je prý dobré si ujasnit, co je pro člověka v životě opravdu důležité. Sám se teď zaměřil hlavně na sport a svou hmotnost, v poslední době totiž poněkud přibral. A to jej příliš nepotěšilo!

Aktuálně má Jágr 114 kilogramů, pár kilo by ještě chtěl shodit. „Problémy s váhou si teď nemohu dovolit. Hubnu, abych se mohl trochu lépe pohybovat na ledě. Abych tam jen tak nechodil, ale začal i bruslit. Musím proto ještě trochu upravit jídelníček,“ plánuje Jágr.

Přesto se ale novému vztahu nijak nebrání. „Láska se nedá plánovat. Láska buď přijde, nebo ne. Tak to vidím já a vždycky jsem to tak viděl,“ dodal.

Náručí Jaromíra Jágra za roky prošla celá řada krásek. Přesto je dodnes svobodný a bezdětný. Dříve chodil například s Ivou Kubelkovou, Nicol Lenertovou, Andreou Verešovou, Lucií Borhyovou, Innou Puhajkovou a Veronikou Kopřivovou.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický