Slováček a Patrasová: Rozvod? Padla i slova O SMRTI!

Anna Slováčková a Felix Slováček

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2019 8:28 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 16:37

I když spolu Dagmar Patrasová (63) a Felix Slováček (76) už roky nežijí, stále jsou manželé. Jenže teď začala Dáda plánovat rozvod a dělení majetku! Její muž jí vzkázal, co si o tom všem myslí!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček až dosud rozvod neřešili. To se ale v posledních dnech změnilo!Pokud k tomu dojde, budou si muset dělit společný majetek v hodnotě mnoha desítek milionů. A královna dětských akcí má jasno, jak přesně by to mělo vypadat!

Velikou vilu na pražských Vinohradech a luxusní chalupu v Českém ráji by Dáda chtěla přepsat na dceru Aničku (24) a syna Felixe juniora (35). Plánuje také, že s Felixem Slováčkem by pak byli k nemovitostem zapsáni jako věcné břemeno a měli by tak doživotní právo je užívat.

Co na to Felix? Zdá se, že on sám by na něco takového mohl přistoupit! „Dřív nebo později to děti zdědí. Jestli se majetek přepíše teď, nebo jim připadne po mé smrti, to vyjde nastejno...“ prozradil Blesku hudebník.

A jak se zdá, ani rozvodu s Patrasovou se nebojí! „Jen ať to udělá!“ vzkazuje své manželce Slováček, který už roky žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Jestli ale na konec manželství opravdu dojde, podle něj není pořád jasné!

Poukazuje totiž na to, že jeho stále ještě manželka neustále mění názor. „S Dádou je to pořád zleva doprava, zprava doleva. S ní se nedá rozumně o ničem bavit, ani o rozvodu. Mně to přijde jako brexit,“ rýpnul si.

Patrasová a Slováček se vzali v roce 1983. Mají spolu dvě děti – Annu (24ú, kterýá kráčí ve šlépějích matky a působí jako zpěvačka a herečka, a syna Felixe mladšího, hudebníka, který po otci hraje saxofon a klarinet.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Felix Slováček mladší Anna Slováčková Lucie Gelemová