Lucie Vondráčková: Potrat, deprese… Detaily RODINNÉHO PEKLA!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 8:49 | Aktualizováno: 31. srpna 2019 22:19

Lucie Vondráčková roky tajila, že s Tomášem Plekancem, s nímž má dva syny, přišli o vytouženou dceru. Tragédie se na nich výrazně podepsala, manželé si prošli těžkým obdobím. Díky komu se nakonec zpěvačka a herečka se ztrátou vyrovnala?

Lucie Vondráčková šla s pravdou ven. Po pěti letech přiznala, že s manželem Tomášem Plekancem, který mezitím odešel o dům dál, čekala holčičku, o kterou dle dostupných informací přišla v šestém měsíci těhotenství.

Lékaři hovoří o takových tragédiích jasně, potrat v pokročilém stádiu těhotenství považují za velký nápor na psychiku žen, které následně propadají depresím či jiným úzkostným stavům. Ostatně zdroje z okolí populární zpěvačky a herečky naznačují, že to byl i její případ.

„Bylo to nejhorší, co prožila. Kdyby potom neměla Adama, asi by se s tou ztrátou do konce svého života nevyrovnala. Bylo to pro ni i Tomáše velmi těžké období,“ prozradil Expresu anonymní zdroj obeznámený s celou záležitostí.

Odborníci konstatují, že manželství zasažená takovou tragédií mnohdy končí rozvodem, což je i případ Plekance a Vondráčkové. Ona sama ostatně naznačila, že tehdy mohly začít jejich partnerské problémy. Ještě prý ale nemá dostatečný nadhled na to, aby to dokázala objektivně posoudit.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec