Lucie Vondráčková tajila těhotenství: NOVÉ INFORMACE!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 16:56

Tajemství o třetím těhotenství Lucie Vondráčkové vyšlo najevo až po pěti letech. Zpěvačka a herečka čekala s hokejistou Tomášem Plekancem také vysněnou dceru. Jak se měla jmenovat?

Ačkoliv se dnes Lucie Vondráčková pochlubila na sociální síti fotkou se syny, ze které rodinné štěstí jen čiší, je to pro ni den plný nepříjemných vzpomínek. Zpěvačka a herečka totiž po letech tajení přiznala, že s manželem Tomášem Plekancem přišla o třetí dítě. Stát se to mělo v šestém měsíci těhotenství.

Na povrch navíc během dne vypluly další podrobnosti toho, co se před pěti lety odehrálo. „Holčička už měla vybrané jméno. Pojmenovali ji s Tomášem Eliška. Byla doslova jejich vymodlená,“ prozradil Blesku kanadský kamarád dvojnásobné maminky Steve Elliot.

Elliot deníku rovněž popsal, že lékaři z Montrealu udělali nevídanou věc – nechali Vondráčkovou a Plekance, aby se s dcerkou rozloučili. Zpěvačka a herečka si ji tak celou noc nechala u sebe. Manželé se o tragickou ztrátu navíc neměli s kým podělit, jelikož těhotenství tajili. Tato zkušenost je proto výrazně poznamenala.

„Od Adama jsem vůbec nedokázala odejít, byla jsem s ním 24 hodin denně. V noci jsem kontrolovala, zda dýchá,“ přiznala Blesku Vondráčková, která navíc připustila, že potrat mohl být počátkem manželských problémů. S Plekancem už totiž netvoří pár, hokejista čeká dítě s tenistkou Lucií Šafářovou.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec