Lucie Šafářová nezná hranice? Ostrý soud nad tenistkou!

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 15:36 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 23:46

Lucie Šafářová nejspíš přišla o některé fanoušky, když se dala dohromady s ženatým hokejistou Tomášem Plekancem, manželem Lucie Vondráčkové. Lidé, kteří tenistce nemohou přijít na jméno, se nezapomínají připomínat. Ačkoliv jich přece jen ubývá…

Jen pár lidí sice ví, jak to bylo doopravdy, přesto si Lucie Šafářová musela vyslechnout spoustu komentářů o tom, jak rozvrátila fungující rodinu, když se dala dohromady s Tomášem Plekancem. A jakmile oznámila, že s hokejistou otěhotněla, opakovalo se to celé znovu od začátku. Poslední dobou už to však vypadá, že se většina lidí smířila s realitou.

Svědčí o tom i její doposud poslední příspěvek z nákupů pro miminko. Většina lidí sice oblíbené tenistce přeje hodně štěstí a zdraví, minimálně na některé působí obličej Lucie jako červený hadr na býka. Důkazem budiž následující komentář.

„Jsou lidé, kteří mají hroší kůži. Vystavovat se a chlubit bastardem, na to je potřeba opravdu tvrdou slupku. Inu, někteří neznají hranice. Nebude to trvat dlouho a pozná, jak to chutná,“ varuje jistý Láďa, který se ihned dostal do hledáčku příznivců Šafářové. Přesto si ještě přisadil.

„Lucie Šafářová by si měla nechat vyložit karty na budoucnost, jistě by ‚zajela‛ do řádku. Trocha slušnosti, morálky a ohledu k malým dětem by neuškodila,“ vzkázal vzápětí tenistce, která našla zastání hned u několika lidí. Sama si přitom s podobnými komentáři nejspíš hlavu neláme.

Témata: Lucie Šafářová