Patricie Solaříková přiznala barvu: Po tátovi jsem…

Patricie Solaříková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 13:39

Patricii Solaříkové závidí spousta žen její krásu, konkrétně pak třeba barvu její opálené pleti. Oblíbená herečka, která je momentálně v Řecku, proto prozradila fanouškům svůj recept na opalování. Velkou vědu v tom nehledejte.

Patricie Solaříková je na svém instagramovém profilu zvyklá především na dva druhy komentářů. Prvními jsou spekulace o těhotenství, se kterými se po svatbě s partnerem Tiborem Pagáčem roztrhl pytel, a druhými pak komplimenty ohledně jejího vzhledu. To je téma o poznání vděčnější.

Zvlášť když oblíbená herečka nemá problém se podělit o svůj recept na krásu. Včera totiž vystavila v Řecku i na sociální síti na odiv své opálené tělo, které si ihned získalo velkou pozornost jejích fanynek.

Jedna z dam se nesměle zeptala, jaký zázračný opalovací prostředek Patricie používá. „Já nevím… sluníčko? Nepoužívám nic… mažu se třicítkou, kterou jsem koupila tady,“ prozradila Solaříková a vzápětí na sebe práskla ještě něco. „Já jsem cikáně po tatínkovi,“ vysvětlila herečka svou snědou kůži.

Témata: Patricie Solaříková