Patrasová má jasno a Slováček se odkopal: Rozvod jedině…

Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 13:11 | Aktualizováno: 31. srpna 2019 22:19

Dáda Patrasová má o rozvodu manželství konečně jasno, v jedné věci se ovšem šeredně spletla. O své nynější nabídce si totiž myslela, že ji Felix Slováček nemůže odmítnout. Jenže hudebník se po seznámení s ní opět cuká.

Teorie o usmíření žily vlastním životem jen několik hodin, Dáda Patrasová jim včera zasadila konečnou ránu. Rozvod je prý jednodušší záležitost, než se domnívala, dokonce už přišla s vlastním návrhem na rozdělení majetku. Vilu i chalupu by ráda nechala přepsat na děti.

Herečka byla dokonce přesvědčená, že Felix Slováček nebude proti. Jenže domněnky a realita se někdy značně liší. „Pokud jde o mě a rozvod, tak můžu říct, že když to bude nutné, tak ano. Ale v jakém případě to nutné bude, na to nedokážu odpovědět,“ prohlásil šestasedmdesátiletý hudebník pro Super.cz.

Tato zpráva nepotěší nejen Patrasovou, ale nejspíš ani současnou partnerku Slováčka, výtvarnici Lucii Gelemovou. Proslýchá se totiž, že se na veřejnosti směle představuje jako Felixova snoubenka, bez rozvodu si ovšem na případnou svatbu může nechat zajít chuť.

Právníci navíc nemusejí řešit pouze ostře sledovaný rozvod. Patrasová s Gelemovou si totiž v posledních dnech pořádně vjely do vlasů, když jedna obviňovala druhou z posílání vulgárních či výhrůžných zpráv. Soudci už se nejspíš na celou kauzu třesou.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová