Karel Gott: NOVÉ FOTO nemocemi sužovaného zpěváka!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 12:33 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 23:46

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott se na sociální síti pochlubil novými fotografiemi. Jde o první zveřejněné snímky od chvíle, co byl Gott spatřen na vyšetření v nemocnici, které opět vyvolalo velké obavy o jeho zdraví. Jak na tom tedy je?

Karel Gott se konečně opět ukázal fanouškům. Bez jakéhokoliv doplňujícího komentáře včera osmdesátiletý zpěvák zveřejnil dvojici fotografií, na kterých je opřený o majestátní strom. Na druhém snímku jej líbá manželka Ivana, která z nemocemi sužovaného muže nehodlá spustit oči ani na chvilku.

Ostatně počátkem minulého týdne to byla právě ona, kdo Gotta zavezl do nemocnice na proceduru, která byla dle jeho mluvčí Anety Stolzové „pravidelným ambulantním vyšetřením“. Objevily se však informace, že Gott měl po prodělaném zápalu plic špatné krevní výsledky, proto musel navštívit lékaře.

Konsilium mělo svolit k tomu, aby Gott odcestoval na chalupu do severočeské Doubice a trávil zde čas na čerstvém vzduchu. Právě v okolí obce vznikly s největší pravděpodobností nejnovější fotografie pěvecké legendy.

Kromě rodiny se oblíbený zpěvák může spolehnout i na podporu blízkých přátel. Myšlenkami s ním je v Doubici třeba moderátor Libor Bouček, kterému Gott kvůli zdravotním potížím nepřišel pogratulovat na nedávnou svatbu.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová