Květa Fialová (†88) šokuje ze záhrobí: Temné tajemství "Chalupáře" Josefa Kemra!

seriál Chalupáři 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2019 11:59

Květa Fialová (†88) sice zemřela už před dvěma lety, přesto dokáže pořádně šokovat! Slavná herečka totiž před smrtí stihla svému kamarádovi Josefu Kubáníkovi prozradit řadu historek, které teď vydává u příležitosti nedožitých 90. narozenin herečky jako Poslední deník Květy Fialové!

Květa Fialová například odhalila pečlivě střežené tajemství Josefa Kemra (†72)! „Von měl ženu a měl i milenku. Líbil se babám, i když nebyl žádnej krasavec, ale jak byl charismatickej, tak měl takový stálý zobání...“ vzpomínala na svého kolegu podle Blesku Fialová. V roce 2012 dokonce prasklo, že měl Kemr, který zazářil například v Chalupářích, syna, o kterém svět nevěděl!

Paradoxní je, že Kemr byl silný katolík, zatímco jeho manželka, herečka a divadelní režisérka Eva Foustková (†66), byla zase zapálená komunistka. U nich doma tak často bylo hodně dusno! „To byly někdy mezi nima strašný rozpravy! Evička byla úplně posedlá komunismem a Sovětským svazem,“ tvrdila Květa Fialová.

Přidala i historku o legendárním Vladimíru Menšíkovi. „Menšík měl obrovský srdce. Ten miloval lidi a rozdal by se pro ně. Ale na doma to nebylo, furt byl někde v prachu, pořád nějaký mejdla. Muselo to být těžký,“ posteskla si herečka.

Když byla Fialová ještě mladá, neměla peníze a Menšík to zjistil. „Přišel za mnou a prý, kolik potřebuju. Půjčil mi. A pak, když jsem měla, tak jsem mu to šla vrátit. On si to nevzal a prý mám půjčit zase někomu jinýmu, že to tak bude kolovat,“ vzpomínala před svou smrtí Fialová.

Témata: Květa Fialová Josef Kemr Vladimír Menšík seriál Chalupáři