Hana Mašlíková přiznala: VŠE JE JINAK!

Hana Reinders Mašlíková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2019 10:59 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 12:24

Modelka Hana Reinders Mašlíková vede dokonalý život - alespoň se to může zdát fanouškům, kteří ji sledují na Instagramu. Jenže pravda je poněkud odlišná!

Nevěřte všemu, co vidíte na instagramu. Často jde jen o iluzi! To dokazují i slova Hany Reinders Mašlíkové. „Dneska je to přesně tři roky, co jsme si s Andrém řekli “ANO”. Často mi píšete, že jsme naprosto ukázkový a dokonalý pár, ale to je přesně iluze instagramu,“ přiznala otevřeně bývalá modelka.

I když je její profil plný krásných a stylových fotek, ne vždy zachycují realitu. „Vidíte tady, co chceme, abyste viděli. Milujeme se a věříme, že jsem si opravdu souzeni. Zároveň ale i my máme starosti, trápení, rozdílné názory a občas se i pohádáme (chápej, že vyletím jako čert z krabičky a André v tichosti stoprocentně lituje, že si takovou semetriku vzal),“ směje se Mašlíková.

Ani v jejich vztahu to podle ní není stále zalité sluncem. „A asi jako každý vztah se někdy dostaneme s naší loďkou na rozbouřené moře, ale naštěstí je naše láska vždy silnější a ustojíme to. Mé přání je jediné, aby se nám to dařilo ustát po zbytek života,“ přeje si bývalá modelka.

I proto radí lidem, aby nebrali vážně vše, co vidí online. „Co vám chci tímto příspěvkem říct, že až se budete někdy v depce rozplývat nad instagramem, jak jsou všichni zamilovaní a šťastní, tak myslete na to, že vám sem nikdo nedá fotky nebo stories z hádky nebo svých starostí,“ vzkazuje Hana Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková Instagram