StarDance 2019: Neuvěřitelná upoutávka! Genzer sáhl Ebenovi na...!

Richard Genzer 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 11:18 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 11:42

Taneční show StarDance sice vtrhne na obrazovky až v říjnu, ale přípravy jsou již v plném proudu. Kupříkladu se natáčela upoutávku na letošní řadu, při které došlo k pikantní věci. Richard Genzer sáhl Marku Ebenovi někam, kam neměl.

Do prvního tanečního večera, který připadá na 12. října, sice zbývá ještě několik týdnů, část příprav na vysílání StarDance už ale finišuje. Do zákulisí České televize nás nechal nahlédnout někdejší účastník soutěže Richard Genzer, který se letos ujme role jednoho z porotců. Jako známý vtipálek se ovšem nemohl nepodělit o jednu pikantní zajímavost.

„Dnes jsme točili upoutávku na StarDance. Našel jsem zajímavou věc. Kdo může říct, že sáhnul Markovi Ebenovi na pytel,“ napsal populární „Geňa“ ke snímku, kterým se pochlubil na instagramu. V ruce na něm drží obal na oblek se jménem moderátora a důrazným varováním „Nepůjčovat“.

To však Genzer ještě netušil, že příspěvkem donutí jinou známou tvář k šokujícímu přiznání. Kdo tam Ebenovi sáhl doopravdy? „Jááá, ale omylem v tlačenici,“ vysvětlovala v komentářích zpěvačka Leona Machálková.

Na výslednou upoutávku se už diváci moc těší, stejně jako na soutěž samotnou. O titul krále nebo královny tanečního parketu se letos utkají mimo jiné biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X nebo rybář Jakub Vágner.

Témata: Richard Genzer StarDance Marek Eben Leona Machálková