Ewa Farna: Připustila problém v hlavě!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 9:25

Ewa Farna si uvědomuje, že jako známé osobnosti jí lidé naslouchají, rozhodla se proto svěřit se svým osobním názorem na všemožnou kritiku, které nejen ona sama čelí. Zpěvačka připustila, že problém je v hlavě.

Ewa Farna si za roky na hudební scéně zvykla na všemožnou kritiku, a tak našla recept, jak se s ní vypořádat, a podělila se o něj s fanoušky. „Chci Vám říct, že se občas setkávám s lidmi, co všude vidí problém. Mám pocit, že je to opravdu většinou v našich hlavách… Zdá se mi, že si spoustu problémů vytváříme nebo existujou jen proto, že na ně jako na problém nahlížíme,“ myslí si Ewa.

„Koukat na věci kolem pozitivně, nebo je občas jen přijmout tak, jak jsou, by nám od spousty ‚problémů‛ ulevilo. Jsou věci, které nezměníme, můžeme ale změnit přístup k nim,“ vzkázala zpěvačka fanouškům a uvedla některé názorné příklady ze své vlastní zkušenosti.

Lidé jí totiž v minulosti třeba varovali před rovnátky, že se jí bude blbě zpívat. „Z ‚problému‛ se udělala přednost a šlo se do toho! A dokonce se našli i takoví, kteří mě přijali,“ konstatuje s odstupem času Farna.

Tématem byla i její váha. „Prosím tě, dělej se sebou něco, vždyť si v showbussinesu neškrtneš, když nebudeš jak párátko!“ psali jí. A reakce? „Tak jsme z toho udělali téma písničky Boky jako skříň a mám dodnes hit jak vrata od stodoly,“ dodává populární zpěvačka, která se domnívá, že takové „problémy“ je lepší si nepřipouštět.

Témata: Ewa Farna