Lucie Šafářová v nesnázích: Neví, co dřív... a Plekanec nikde!

Lucie Šafářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 16:16

Lucie Šafářová si užívá přípravy na narození prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Ačkoliv je její partner už dvojnásobným tátou, na nákupech se musela tenistka spoléhat na rady jiných.

Zatímco Tomáš Plekanec se podle nejnovějších informací stále nevzdává synů z manželství s Lucií Vondráčkovou, jeho nynější partnerka Lucie Šafářová už má plnou hlavu svého prvního potomka, který má přijít na svět v prosinci. Kromě rostoucího těhotenského bříška u sebe tenistka pozoruje i další změny.

„Dřív mě bavily nákupy pro mě, teď jsem je vyměnila za nákupy pro miminko,“ svěřila se Lucie fanouškům. Zároveň však připustila, že bez pomoci blízkých a přátel by si možná nevěděla rady. „Tolik krásných věcí, člověk neví, co dřív… naštěstí mám ty zkušené tetičky,“ oddechla si.

Není jasné, jaké barvy Šafářová u nakoupených věcí preferovala, jelikož zatím neprozradila pohlaví miminka. Jedinou indicii poskytla její kamarádka z tenisových kurtů Andrea Sestini Hlaváčková, která po společném setkání cosi naznačila. „Jsem šťastná, že jsem viděla tetu Lucii. Všechno nejlepší, holky,“ vzkázala.

Tak jako tak, jednu věc mohla bývalá tenistka vyškrtnout z nákupního seznamu už dopředu. Už asi před měsícem totiž obdržela zásilku od jedné české modelky. „Dneska jsme dostali první dáreček pro miminko, takže děkujeme moc Karolíně Kurkové. Doufám, že bude dobře sloužit,“ děkovala tehdy za dětské nosítko asi za 6 tisíc korun.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec