Dáda Patrasová o rozvodu a rozdělení majetku!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 15:38 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 22:37

Na usmíření to nevypadá. Dáda Patrasová intenzivně přemýšlí nad rozvodem s manželem Felixem Slováčkem, který už dávno odešel o dům dál. Oblíbená herečka už dokonce ví, jak by si měli rozdělit majetek.

V posledních hodinách se sice objevily informace, které naznačovaly, že Dáda Patrasová a Felix Slováček opět nalezli společnou řeč, ale nakonec se ukazuje, že to nejspíš nebude tak žhavé. Ve hře nadále zůstávají právníci a herečka potvrdila, že hrozba rozvodem byla míněná smrtelně vážně.

Po poradě s odborníkem totiž zjistila, že to není tak složité, jak se domnívala. Rovnou proto vyrukovala s návrhem na vyrovnání mezi manželi. „Když vilu i chalupu napíšeme na děti a necháme se tam s Felixem uvést jako věcná břemena, tak budeme moci vše až do smrti bez problémů užívat a přitom budeme majetkově vyrovnaní,“ svěřila se Blesku.

Ohledně výsledku Dáda hýří optimismem. „Určitě nebude proti. Jeho mimomanželský vztah je podle jeho vlastních slov založený na čisté lásce, takže vlastně o nic nejde,“ pokračovala herečka, která doufá, že konečně bude mít klid.

„Je to sice strašně smutné po téměř čtyřiceti letech, ale mně to ničí zdraví,“ dodala Patrasová, která tak poukazovala na fakt, že v pondělí zničehonic skončila v nemocnici a podle dostupných informací dokonce na operačním sále.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček