Láďa Kerndl a brutální vražda kamaráda: OTEVŘENĚ, ROZZLOBENĚ promluvil...

Ladislav Kerndl

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. srpna 2019 12:25 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 14:05

Jazzman Láďa Kerndl truchlí! Třicetiletý zloděj umlátil jeho kamaráda a bývalého kolegu Jaroslava V. (†88) kvůli pár stovkám! Hudebník zastává názor oko za oko a přál by si aby pachatel dostal trest smrti!

Podle policie si vrah na seniora počíhal v domě s pečovatelskou službou v Brně, kde bydlel, a ubil jej ránami do hlavy Vrah následně ukradl televizor a mobil a zmizel. Než ho dopadla policie, stačil telefon udat v zastavárně. Dostal za něj jen pár stovek!

Láďa Kerndl je ze smrti kamaráda v šoku. Podle něj k vraždě vůbec nemuselo dojít! „Byl to ten nejhodnější člověk, kterého jsem znal. Kdyby ten darebák za ním přišel, tak by mu je určitě dal,“ prozradil Blesku Kerndl.

I proto je přesvědčen, že pachatel brutální vraždy by už neměl dál chodit po světě! „Té hyeně bych přál trest smrti!“ tvrdí hudebník. Sám si ale uvědomuje, že dnes něco takového nejde. „Nejstrašnější je, že tenhle člověk bude chvíli zavřený, ale zase ho pustí a my ostatní budeme čekat, na koho přijde řada...,“ zlobí se Láďa Kerndl.

Podezřelého policisté zadrželi dva dny po vraždě, pomohla jim DNA nalezená na místě činu. Pachatel se totiž do databáze dostal za dřívější krádeže a násilí. Pomohly i záznamy z kamer na zdech domova důchodců. „V případě uznání viny hrozí muži až dvacetiletý trest, případně i trest výjimečný,“ uvedla policie.

Témata: Ladislav Kerndl Vražda