Patrasová a Slováček: Další indicie o usmíření?!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 12:35

Dáda Patrasová a Felix Slováček jsou podle nejnovějších informací opět v kontaktu poté, co herečka musela do nemocnice na operaci. Možné usmíření však naznačují i další indicie, třeba záměr jejich dcery Aničky Slováčkové.

Jak už vás stars24.cz informoval, Dáda Patrasová musela v pondělí podstoupit naléhavou operaci v oblasti dámských partií. Vše naštěstí dobře dopadlo, přesto přišel jeden šokující zvrat. Do nemocnice ji údajně přijel navštívit Felix Slováček, manželé přitom byli v posledních týdnech na ostří nože a hrozili si právníky.

Tato informace vyvolala spekulace o usmíření, do toho navíc vyšly najevo záměry jejich dcery Aničky, která minulý týden oslavila narozeniny a přála by si jediné – sejít se s rodiči u jednoho stolu. Je to reálné?

„No, doufám. Snad se u toho stolu nepozabíjejí. Snad se kvůli mně kousnou, nepokoušou se a zakousnou leda tak něco dobrého,“ svěřila se zpěvačka a muzikálová herečka serveru Super.cz. Otázkou je, jak do jejích plánů zasáhla nečekaná zdravotní indispozice maminky.

Patrasová se ale nechala slyšet, že je vše v pořádku, a tak by rodinné sešlosti nemělo nic bránit. „Výsledky vyšetření mám všechny ukázkové včetně tlaku, jater, sleziny, hrudníku, hlavy nebo břicha. I končetiny mám bez otoků,“ prozradila eXtra.cz po operaci.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Anna Slováčková