Vnadná Miluše Bittnerová zuří: Špatná matka?!

Bittnerová, Miluše 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. srpna 2019 11:32 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 17:27

Vnadná Miluše Bittnerová (41) by už každým dnem měla na svět přivést svého prvního potomka. Už teď má ale řad problémů a dokonce jí někteří už teď tvrdí, že je špatná matka!

Moderátorka a herečka Miluše Bittnerová, která by měla porodit doslova každým dnem, je nepříjemně zaskočená tím, co ji čeká! Zjistila totiž, že dnes jsou některé požadavky na nastávající maminky velmi přísné! Poukazuje navíc na to, že si některé informace dokonce protiřečí.

„Už teď ze mě dělají špatnou matku. Už třeba tím, že mě nutí používat hadrové plenky. To mě irituje, protože papírové jsou sice proti životnímu prostředí, ale kdybych chtěla být ekologická, tak místo telefonování ťukám morseovku nebo vysílám kouřové signály,“ posteskla si nad dnešními biomatkami pro eXtra.cz Miluška.

To ale není jediné, co ji překvapilo! Začala totiž studovat bezplínkovou metodu. A ani ta ji příliš nenadchla! „Zjistila jsem ale, že bych se nemohla věnovat ničemu jinému než pozorování mláděte, abych zjistila, jestli se mu chce nebo nechce na záchod,“ postěžovala si herečka, která se v polovině května zranila, když udělala špatný krok. Odnesl to její meniskus v pravém koleni, kvůli čemuž je až do porodu odkázána na invalidní vozík.

A tak se rozhodla, že se vykašle na podobné rady a zkusí raději něco osvědčeného. „Asi bych neměla tolik číst a zeptat se spíš starých praktiček, mámy nebo sester v porodnici. Zatím mám totiž pocit, že všichni nyní mateřství strašně ztěžují, dělají z toho hroznou vědu. Už teď mi vlastně vyčítají, že nechci něco dělat,“ dodala Miluše Bittnerová.

Témata: Miluše Bittnerová těhotenství děti