Zonyga od Vondráčkové: ŠOKUJÍCÍ MINULOST!

Tomáš Zonyga 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 11:57 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 22:30

Kde se vzal Tomáš Zonyga, který se poslední dobou motá kolem Lucie Vondráčkové? Spousta lidí by se o něm chtěla něco dozvědět, stačí přitom zapátrat na jeho webu. Naleznete tam některé šokující střípky z jeho minulosti.

Tomáš Zonyga je v posledních týdnech častým společníkem rozvádějící se Lucie Vondráčkové, někteří lidé je dokonce považují za pár. Parkourista to ovšem vyvrátil dlouhým textem na svém webu, v němž tvrdí, že jde čistě o přátelský vztah. V archivu stránek je ovšem ještě jeden starší článek o jeho kontroverzní minulosti.

Text pojednává o vyhazovu z formace Urban Sense, která se v minulosti účastnila talentové soutěže Česko Slovensko má talent, kam Zonyga podle svých slov šel „hlavně sbalit tu Lucku Bílou“. Nakonec je ovšem spojován s jinou zpěvačkou stejného křestního jména. Šokující je však především jiné tvrzení.

„Tenhle článek jsem psal před pár měsíci, když jsem se dozvěděl o tom, že jsem byl vyhozen za natáčení porna, ale rozhodl jsem se ho nezveřejnit, každopádně Hanzi sám dál podmět k tomu, abych ho zveřejnil a uvedl tak věci na pravou míru,“ píše Zonyga.

Kolega ze skupiny se dokonce chvástal, že má důkazní materiál v podobě fotografií. Parkourista spojovaný s Vondráčkovou letos článek aktualizoval následujícím způsobem. „Fotografie stále nemám, tak nevím...“ uvedl na webu.

Každopádně zmíněný „Hanzi“ rovněž tvrdil, že „Zony je buzík“, což ostatně sám Zonyga naznačil. „Nerad bych prozrazoval, s kým jsem chodil předtím, ale možná po mém expartnerovi netouží polovina národa, ale spíš jen čtyři procenta,“ řekl po přistání v Praze Expresu. „Možná to kluk je. Ale jestli jsem na kluky, to je asi informace, kterou si nechám pro sebe,“ dodal ještě.

Témata: Tomáš Zonyga Lucie Vondráčková