Tomáš Řepka brzy na svobodě?! Pavel Novotný promluvil!

Tomáš Řepka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 10:40

Tomáš Řepka se možná ještě letos dočká propuštění na svobodu, což umožnilo výrazné zkrácení trestu kvůli veřejně prospěšným pracím. Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný teď pustil do světa nové informace.

Tomáš Řepka je teprve tři měsíce za mřížemi, kam si přišel odpykat původně dvouapůlletý trest odnětí svobody za zpronevěru a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. Trest mu byl později díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací zkrácen, takže se objevila možnost, že bude ještě letos propuštěn. A podle dostupných informací se tak opravdu stane.

Tvrdí to přinejmenším bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, ačkoliv není jasné, z jakých zdrojů čerpá. „Tomáš Řepka bude propuštěn z věznice v Plzni 5. prosince 2019,“ uvedl nynější starosta pražských Řeporyjí na sociální síti.

„Sorry, víc nepovím, jen dávám info médiím, který den si budou moct natočit Kačku (Kristelovou, partnerku Řepky – pozn. red.), jak vítá Toma na svobodě,“ vysvětlil Novotný.

Někteří lidé ovšem odmítali věřit, že Řepka, který měl vězení opustit až v roce 2021, bude již brzy zpátky na svobodě. „Prostě je to tak. Na třetinu, chování, plus asi správně uznali, že je to zmanipulovaný chudák,“ konstatuje někdejší bulvární novinář.

Pokud je to pravda, Řepku čekají poslední tři měsíce za mřížemi, během kterých chce jistě dokončit svou další knihu. „Nejlepší knihu stejně za šest let napíšu s Tomášem já a bude o privatizaci. Privatizaci Tomáše,“ napsal již dříve Novotný.

Témata: Tomáš Řepka Pavel Novotný