Agáta a Jakub Prachařovi: Tajná dohoda?!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 9:24 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 11:13

Manželé Agáta a Jakub Prachařovi, jejichž hvězdné manželství letos málem skončilo rozvodem, přiznali existenci tajné dohody, která souvisí s děním v jejich společné domácnosti. Co je jejím obsahem?

Agáta Prachařová vyrazila o víkendu na vyhlášení České Miss zavzpomínat na bezstarostné časy, kdy byla sama účastnicí soutěže krásy bez dvou dětí a manžela. Minimálně o Jakuba ale letos klidně mohla přijít, jelikož jejich manželství viselo na jaře na opravdu tenkém vlásku. Teď je mezi nimi prý všechno zase jako dřív, ale…

Dcera herečky Veroniky Žilkové přiznala, že udělala určité ústupky, aby vztah zachránila. „Máme nějakou dohodu, že o ničem nebudeme mluvit, a to budu respektovat. Já jsem vždycky mluvila až moc. Třeba jsem dospěla a dokážu některé věci veřejně nekomentovat,“ prozradila Expresu.

Prachařová serveru potvrdila, že spolu s Jakubem nadále žijí, ale víc už říct nemůže. Připustila ovšem, že budoucnost vztahu je nadále nejistá. „Nikdo nikdy neví,“ odpověděla serveru na otázku, zda spolu zůstanou i do budoucna.

Proč ale Jakub, když je vše v pořádku, manželku nedoprovází na cestách do milované Izraele? „Já tam lítám za mamkou a on má práci, tak tam prostě nelítá. Asi se mu nechce za tchyní, komu by se chtělo,“ řekla Agáta na rovinu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař