Tomáš Plekanec přijde o hokej? Hrozivé následky rozvodu!

Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 8:25

Tomáš Plekanec se už rok rozvádí s manželkou Lucií Vondráčkovou, celá věc skončila u soudu. Teď navíc hrozí, že pro hokejistu může mít rozvod hrozivé následky. Ve hře je i úplný konec s ledním hokejem.

Tomáš Plekanec se už těší na prvního společného potomka s tenistkou Lucií Šafářovou, který má přijít na svět v prosinci. Neznamená to však, že zanevřel na dva syny, které má z manželství se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou. Podle informací Expresu hodlá před soudem usilovat o střídavou péči.

Umožňuje mu to smlouva s brněnskou Kometou, která se mu prý rozhodla vyjít prakticky ve všem vstříc. „ Má takové podmínky, aby mohl být se syny v Praze, když je bude mít ve své péči. Trénovat může v Praze nebo v Kladně. Vedení klubu se k jeho situaci postavilo velmi rozumně a vstřícně,“ konstatuje zdroj Expresu z okolí bývalého reprezentačního kapitána.

Zároveň je údajně připraven stát se otcem na plný úvazek a pověsit brusle ze dne na den na hřebík, pokud to bude nutné. „Dobře ale také ví, že soud jen tak nerozhodne. Než soudy rozhodnou, může to trvat měsíce, možná roky. Když má ale své syny u sebe, tak se jim plně věnuje,“ dodal anonymní zdroj.

Rozvod manželů Plekance a Vondráčkové se táhne od loňského srpna, kdy oznámili rozchod po několikaletém vztahu. Brali se v červnu 2011, ještě téhož roku se jim narodil prvorozený Matyáš, kterého v červnu 2015 následoval ještě Adam.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková