Tomáš Klus se vrátil k nevěře: Manželství v ohrožení!

Tamara a Tomáš Klusovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 19:55 | Aktualizováno: 27. srpna 2019 22:38

Tomáš Klus jako populární hudebník nemá o přízeň žen nouzi, ale ze řetězu se utrhne jen málokdy. Písničkář nedávno přiznal, že jednou manželce Tamaře nevěrný byl. Teď se k celé věci znovu vrátil.

Tomáš a Tamara Klusovi spolu mají děti Josefínu, Alfréda a Jenovéfu, přesto si jejich manželství prošlo i velkou krizí. Písničkář totiž před časem přiznal, že byl své ženě v minulosti nevěrný. Teď prozradil, proč – ač původně lhal – nakonec kápl božskou.

Dostal totiž pozvání na přednášku na téma pravda, kde přednesl dlouhé zamyšlení o tom, jak je pravda důležitá a očistná. Sám už proto nemohl o nevěře lhát. „Média se samozřejmě chytla pouze této pasáže, ale já s tím počítal a s Tamarou jsem to dopředu konzultoval,“ svěřil se Blesku.

Jak jeho manželka reagovala? „Podpořila mě, protože přes všechnu bolest, kterou jsem svou hloupostí způsobil, nám přišlo důležité otevřít takto palčivé téma, neboť se to děje v mnoha párech,“ vysvětlil deníku.

„Myslím, že daleko horší to bylo pro ni. Zradil ji člověk, kterému zcela důvěřovala. Znala sice mou minulost, ale přece,“ sype si Klus zpětně popel na hlavu. Připustil, že ve vzduchu nejspíš visel osud celého jejich vztahu. „Ano, rozhodně byl v ohrožení. Já ho ohrozil,“ přiznal populární písničkář.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová