ŠOK! Dáda Patrasová je po operaci v kontaktu s…

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 18:27

Dáda Patrasová a Felix Slováček si v posledních dnech především vyhrožovali právníky, ale vše změnila náhlá změna zdravotního stavu oblíbené herečky. Manželé jsou po naléhavé operaci údajně opět v kontaktu.

Jak už vás stars24.cz informoval, Dáda Patrasová musela v pondělí ráno podstoupit naléhavou operaci formou laparoskopie. Informoval o tom týdeník Sedmička, dle dostupných informací mělo jít o zákrok v oblasti dámských partií. Sama herečka nebyla ohledně zákroku sdílnější.

„Chtěla bych moc poděkovat celému týmu lékařů, kteří se o mě výborně starají,“ vzkázala herečka bez bližších podrobností. Dnes odpoledne ovšem v souvislosti s hospitalizací Patrasové rozvířila vzduch opravdu šokující informace.

Podle informací serveru eXtra.cz ji totiž lékaři už dnes propustí a vyzvednout si ji má manžel Felix Slováček, s nímž je v posledních dnech na ostří nože. Saxofonista svou ženu údajně na místo už včera přivezl.

Sama Patrasová se k tomuto tvrzení vyjádřit odmítla, prozradila jen podrobnosti o svém zdravotním stavu. „Výsledky vyšetření mám všechny ukázkové včetně tlaku, jater, sleziny, hrudníku, hlavy nebo břicha. I končetiny mám bez otoků,“ sdělila eXtra.cz.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček