Tomáš Plekanec selhal? Prsty v tom má Zonyga!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 15:36 | Aktualizováno: 27. srpna 2019 22:35

Ledové kluziště je pro Tomáše Plekance druhým domovem, a tak by se asi nikdo nedivil, kdyby se některý z jeho synů vydal v jeho šlépějích. Známý hokejista u toho však možná bude chybět a prsty v tom má parkourista Tomáš Zonyga.

O pohybovém nadání synů Lucie Vondráčkové nemůže být pochyb, vždyť jejich maminka se věnuje tanci a tatínek Tomáš Plekanec zase hokeji. O to větší záhadou je věta, jejímž autorem je Tomáš Zonyga, který v posledních týdnech tráví s Vondráčkovou opravdu velkou spoustu času.

„Jediné, co (Lucie) ještě nestihla, je naučit je (děti) bruslit. S tím jí asi pomůžu já, ona sama moc bruslit neumí,“ napsal parkourista s tím, že zpěvačka a herečka je na bruslení „poleno“. Otázkou, která vrtá hlavou spoustě lidem, však je, proč děti nenaučí bruslit jejich otec – hokejista. I proto mu to kdosi pod jedním ze Zonygových instagramových příspěvků pořádně vytmavil.

„To je vtipný, že mají kluci otce hokejistu a bruslit neumí. Dovedu si představit, jak jako rodič participoval hlavně penězma a nakonec ze sebe dělal oběť. A za dva měsíce měl naštěkáno se Šafářovou. Nechci nikoho urážet, ale dělá na mě dojem sebestřednýho, omeneznýho, sobeckýho trapáka,“ stojí v komentáři.

Zdali Plekance trápí, že hochy bude učit bruslit někdo jiný, není jasné. Tomáš zatím bere raději na led svou těhotnou partnerku Lucii Šafářovou, která je prý mizerná hokejistka, ale… „Lucka bruslí hezky. Vážně. Dělá pěkný kruhy, šikovně přešlapuje,“ vylíčil Plekanec Sport Magazínu.

Témata: Tomáš Plekanec Tomáš Zonyga Lucie Vondráčková