Vlaďka Erbová po ataku nemoci: Viděla anděly a…

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 13:03

Vlaďka Erbová skončila po ataku nemoci na nemocničním lůžku, na kterém si nejspíš ještě nějaký ten čas pobude. Z nemocnice teď modelka poslala prostřednictvím sociálních sítí zajímavý vzkaz. Co měla na srdci?

Vlaďka Erbová neprožívá právě nejšťastnější období. Rozpadl se jí vztah s hokejistou Michalem Gulašim, do toho se ozval exmanžel Zdeněk Bahenský, který na modelce nenechal nit suchou. Dvojnásobná maminka se nejspíš domnívala, že hůř už být nemůže. Zničehonic ji ovšem postihly vážné zdravotní potíže, které vyžadují hospitalizaci.

Jak Erbová uvedla, nemoci nechodí po horách, ale po lidech, lékaři jí dle dostupných informací diagnostikovali zánět mozkových blan, který může být i smrtelný. Je tedy pochopitelné, že se Vlaďka na nějaký čas odmlčela a především odpočívala, což jí nejspíš doporučil i zdravotnický tým.

Znovu se ozvala až po týdnu, kdy zveřejnila fotografii, z níž je jasné, že za ní do nemocnice mohou návštěvy. „Co může být víc, když se probudíte v nemocniční posteli a spí vedle mě moje malá (velká silná) holčička! Nic!“ má jasno modelka a v první řadě maminka.

„Vždy, když přijde moment, že vás něco vypne, tak to má svůj účel. Má to své filtry a vidíme anděly, kterým jsme mnohdy nevěnovali pozornost. Bohužel to má i tu druhou optiku zjištění, ale to je pro mě plácání slov,“ dodala Erbová ve zbytku vzkazu, který je složité do detailu rozluštit. Hlavní je, že se jí snad daří už o něco lépe.

Témata: Vlaďka Erbová