Nový objev Kopřivové Dubovický: Jágr? Nebál jsem se!

Miroslav Dubovický 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 12:36

Veronika Kopřivová před časem vyměnila legendárního hokejistu Jaromíra Jágra za kolegu z branže Miroslava Dubovického. Když o víkendu poprvé vyrazili do společnosti jako pár, model a kickboxer prozradil svůj názor na Jágra.

Už nemělo smysl dál otálet. Veronika Kopřivová v neděli konečně vyvedla nového přítele Miroslava Dubovického do společnosti, konkrétně na vyhlášení soutěže o královnu krásy Česká Miss, kterou si v minulosti sama vyzkoušela.

Modelka prozradila, že rozhodnutí padlo na poslední chvíli, jelikož si – ostřílená zkušenostmi z předchozího vztahu – uvědomovala všechna úskalí. „Věděla jsem, jak to bude. Že je to skok do jámy lvové. Zažila jsem ale horší věci,“ řekla na rovinu Expresu.

Slova se nakonec chopil i sám Míra, který popsal krušné začátky jejich vztahu. „Nebál jsem se toho. Šel jsem do vztahu, jako kdyby tam stál kdokoliv jiný než Jaromír Jágr. Šel bych do toho stejně. Já to nerozlišuju,“ vyjádřil se pro ten samý server Dubovický, který se jako úspěšný kickboxer asi opravdu nemusí nikoho bát.

Ani Kopřivová evidentně moc neřeší, kdo je po jejím boku. „Nemůžu ty vztahy porovnávat. Jsem šťastná celý život. Jaké si to člověk udělá, takové to má. A ti lidé kolem to štěstí buď přináší, nebo odnáší,“ dodala modelka, která se už dříve nechala slyšet, že s expřítelem Jágrem zůstává v kontaktu.

Témata: Miroslav Dubovický Jaromír Jágr Veronika Kopřivová