Tomáš Plekanec na rovinu o Šafářové: Je mizerná…

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 10:42

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se pomalu chystají na narození prvního společného potomka, který má přijít na svět v prosinci. Hokejista se ovšem musí vyrovnávat s tím, že tenistka nemá na některé činnosti vlohy.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec tvoří pravděpodobně nejznámější tuzemský sportovní pár současnosti, ačkoliv tenistka už pověsila raketu na hřebík, jelikož otěhotněla a ještě letos v prosinci by měla přivést na svět jejich prvního společného potomka. Hokejista doufá, že z ní bude dobrá maminka, na vlastní oči se ovšem přesvědčil, že ne všechno jí jde od ruky.

„Lucka je mizerná hokejistka,“ prozradil na svou partnerku v rozhovoru pro Sport Magazín. „Lucka bruslí hezky. Vážně. Dělá pěkný kruhy, šikovně přešlapuje,“ popisoval Plekanec s tím, že ohledně dovedností s pukem je to o poznání horší.

Do povídání na téma ledního hokeje se ovšem zapojila i sama Šafářová, a to vtipnou příhodou. „Já vám do toho skočím. Na led mě zatím vytáhl jednou a skoro jsem si vyhodila rameno,“ přiznala s humorem redakci magazínu.

Naopak Plekanec si podle své partnerky s tenisovou raketou rozumí, dokonce se po lekcích od Šafářové zlepšil. On sám si však myslí pravý opak. „Nejspíš si technicky vedu líp, ale pocitově jsem na tom hůř,“ nechal se slyšet hokejista. Na výhru nad kamarádem z Montrealu Artturim Lehkonenem to však bohatě stačilo.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová