Nezadaná matka Lucie Vondráčková? Dočkala se chlapa!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 9:27 | Aktualizováno: 27. srpna 2019 22:31

Lucie Vondráčková se sice dušuje, že s parkouristou Tomášem Zonygou jsou pouze kamarádi, ale fanoušci mají jasno. Z komentářů pod nejnovější fotkou vyplývá, že jsou lidé přesvědčeni, že se ve svém okolí konečně dočkala chlapa.

Lucie Vondráčková plní v posledních dnech stránky médií především svým „kamarádským“ vztahem s parkouristou Tomášem Zonygou, především je však matkou dvou synů, které má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Sama Vondráčková se to veřejnosti rozhodla náležitě připomenout.

„Lásky...“ napsala populární zpěvačka a herečka ke snímkům, kterými se pochlubila na sociálních sítích. „Hezký den… u sousedů,“ doplnila ještě. Na fotkách si společně s dětmi užívá přítomnosti zvířat, která jsou doslova všude kolem. Její fanoušci samozřejmě fotky náležitě ocenily pozitivními komentáři.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Srp 26, 2019 v 10:01 PDT

„Krásna maminka a krásný kluci,“ píše Michelle. „Krásní kluci, bez slušnosti, bez klišé, ale opravdu se povedli,“ ozvala se Iva. „Luci, už jste se těch vašich chlapů dočkala. Rostou jako z vody. Vypadají jako správní chlapi. Oba dva. Máte být na co pyšná,“ vzkázala jí Jana. Ostatně pro její rodičovské schopnosti Vondráčkovou obdivuje i Zonyga.

„Lucie je dobrá matka dvou kluků, které vychovává hezky a jak nejlíp dovede. Oba mluví plynule česky, anglicky, francouzsky a učí se španělštinu. Matyáš dělal gymnastiku a parkour. Lůca klukům neustále vymýšlí program, každý den mají teplé jídlo a pohádku na dobrou noc… a při tom všem je na děti sama,“ chválí parkourista.

Témata: Lucie Vondráčková