Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec: Pohlaví dítěte omylem prozrazeno!

Lucie Šafářová a Andrea Hlaváčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2019 20:57 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:16

Tenistka Lucie Šafářová (32) a hokejista Tomáš Plekanec (36) se už těší na prvního společného potomka. Termín porodu už je znám, pohlaví miminka ale bylo tajemstvím. Tedy až dosud!

Tomáš Plekanec nedávno prozradil, že Lucie Šafářová by měla porodit v polovině prosince. To její kamarádka a kolegyně Andrea Sestini Hlaváčková (33) porodila před dvěma týdny a tak od ní Šafářová může sbírat rady.

Tenistky spolu vyrazily ven a Lucie se pochlubila i fotografií na sociálních sítích. „Jsem vážně šťastná, že jsem viděla tyhle dvě úžasné holky! Maminky dohání, co zmeškaly! Bibi spinká jako andílek a Andrea Hlaváčková je skvělá máma, rozplývá se Lucie Šafářová nad malou Isabellou.

Na fotku zareagovala i samotná Hlaváčková, která zřejmě také zároveň prozradila pohlaví miminka Plekance a Šafářové! „Jsem tak šťastná, že jsem viděla tetičku Lucii a daly jsme jí nějaké rady. Všechno nejlepší, holky," napsala do komentářů Hlaváčková.

Tím zřejmě chtěla říct, že Šafářová čeká holčičku! Fanoušci se ihned začali ptát, jestli je to opravdu tak, na jejich dotazy ale nikdo neodpověděl. „Takže bude hrát čtyřhru s tvojí dcerou," žertuje jedna z diskutujících.

Pokud by to skutečně byla holčička, radost bude mít především tatínek. Plekanec už má dva syny se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, nechal se proto slyšet, že by bylo zajímavé, kdyby to tentokrát byla dcera!

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Andrea Hlaváčková Andrea Hlaváčová