Ostuda, hnus… Nová Česká Miss to pořádně schytala!

Barbora Hodačová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 16:57 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:16

Stát se novou Miss není jednoduché, ale ještě těžší možná bude si na tuto roli zvyknout. Občas je totiž nutné se pořádně obrnit před kritikou. Už během prvních hodin o tom ví své nová Česká Miss Barbora Hodačová.

Soutěže o královnu krásy už dopředu slibují rozdělení národa na dva tábory, vždyť zatímco jedněm se líbí blondýny, druzí preferují spíše tmavovlásky. I proto není překvapením, že po včerejším slavnostním vyhlášení budí kontroverze především nová Česká Miss Barbora Hodačová z Teplic, která si tak zajistila místenku na Miss Universe.

Soudě podle reakcí nejen na sociálních sítích si totiž lidé přáli spíš dívku s číslem 12 Karolínu Kokešovou, která získala „cenu útěchy“ Miss Internet. „Já osobně fandila Karolínce s č. 12 za ČR. Jak je tak vidím stát pohromadě, myslím, že by měla šanci prosadit se i na světové soutěži svojí výjimečností,“ vyjádřila se jedna z uživatelek Instagramu.

„Ostuda, že tohle je Miss Česko. 6 bodů od diváků. Hnus od poroty, co dala 12 bodů,“ přisadila si jiná z divaček, která se opřela do poroty, v níž usedl například herec Martin Dejdar, ale i bývalé účastnice Miss. „Tak lidi zvolí č. 12, ale vyhraje ‚v součtu bodů‛ č. 10… wtf?“ ozvala se další nespokojená.

Hlavní hvězdou večera se však stala nová Česko-Slovenská Miss Klára Vavrušková. Díky výhře získala pohádkový kontrakt s Juliette Armand v hodnotě 100 000 eur, moderně vybavený byt v Praze  a mnoho dalších hodnotných cen. Navíc pojede svoji zem reprezentovat na světovou soutěž krásy Miss Earth.

Témata: Česká miss Klára Vavrušková Barbora Hodačová Česko-Slovenská Miss