Veronika Kopřivová na rovinu: Jágr je minulost?

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 16:19 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:09

Veronika Kopřivová poprvé vyrazila do společnosti s nynějším přítelem Mírou, ale na přetřes přišlo i jméno Jaromíra Jágra. Je legendární hokejista pro půvabnou modelku definitivně minulostí?

Veronika Kopřivová už nějaký ten pátek randí s kolegou Miroslavem Dubovickým, na oficiálních akcích se s ním ovšem dlouho nechtěla ukázat. Zásadu porušila až včera, když se vrátila na „místo činu“ na vyhlášení České Miss. Sama se totiž v roce 2012 podívala do finále soutěže krásy.

„Dlouho jsme o tom mluvili a zvažovali, zda ano či ne, ale nakonec jsme si řekli, že jednou to musí přijít,“ vysvětlila Blesku modelka, proč už tentokrát vzala Míru s sebou. Důrazně navíc upozorňovala, že model a kickboxer není žádným náhradníkem, ale někým „novým a jiným“.

Evidentně tím narážela na předchozí vztah s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, kterého mají lidé tendenci Dubovickému předhazovat. Veronika prozradila, že s olympijským vítězem si nadále mají co říct. „S Jardou jsme stále v kontaktu, voláme si a také jsme se viděli. Jsme oba rozumní lidé a nebudeme na veřejnosti dělat scény nebo hrát divadlo,“ řekla deníku.

Teď už má ale oči jen pro současného partnera. „S Mírou je to prostě fajn, sedli jsme si. Ve všem si rozumíme, máme stejný humor, trávíme společně většinu času, ale v jedné domácnosti nebydlíme,“ svěřila se modelka. Zdali se dali dohromady dříve, než s Jágrem oznámili rozchod, ale upřesnit odmítla.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr