Vondráčková a Zonyga opět spolu! Cvičili na…

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 15:05

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga ze sebe nemohou spustit oči, ačkoliv sami tvrdí, že je mezi nimi pouze přátelský vztah. Dnes totiž opět trávili čas spolu, a to činností, kterou ovládá především parkourista.

Lucie Vondráčková tráví v posledních týdnech většinu volného času ve společnosti parkouristy Tomáše Zonygy a jinak tomu není ani dnes, kdy se oblíbená zpěvačka a herečka ohlásila svým fanouškům z tělocvičny.

„Dobré jump ráno,“ napsala na Facebooku k videu, na kterém za pomoci Zonygy zkouší na trampolínách nejrůznější pohybové kreace. Ačkoliv se Tomáš po návratu z Kanady vyjádřil, že Lucie, s níž jsou pouze „kamarádi“, je na některé sporty „poleno“, ze záběrů vyplývá, že parkour jí docela jde.

Ostatně Vondráčková v reakci na komentář jednoho z fanoušků, který se ptal, zdali chce být pěkně ohebná, vysvětlila, co ji k pohybovému tréninku vede. „Ha ha, spíš abych úplně nezkameněla,“ odpověděla upřímně. Další lidé naopak soustředily své dotazy na osobu Zonygy.

„Ahoj, Lůco, tož, ale zase s Tomášem… To si nemůžeš najít jiného trenéra. To zas bude článků,“ napsala zpěvačce jiná Lucie a dodala ještě následující vzkaz: „Dělám si p***l, jen pěkně trénujte… a jinak super.“ Vondráčková na to reagovala vysmátými smajlíky.

Populární zpěvačka a herečka se už dříve nechala slyšet, že se jí líbí „Zonyho“ smysl pro humor, na lásku ale myšlenky nemá. „On vlastně pořád něco řeší, takže bych zůstala u kamarádství. Alespoň zatím,“ řekla Expresu.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga