Českou Miss je Barbora Hodačová, Československou Klára Vavrušková!

Klára Vavrušková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2019 13:45

Novodobou Česko-Slovenskou Miss se stala Klára Vavrušková, která zároveň získala i titul Česká Miss Earth 2019. Českou Miss 2019 se stala dívka Barbora Hodačová, která pojede Českou republiku reprezentovat na Miss Universe

Česko-Slovenskou Miss 2019 se stala favoritka soutěže Klára Vavrušková, která zároveň získala i titul Česká Miss Earth 2019. Zabodovala tedy nejen u poroty, ale i u televizních diváků. Díky výhře získala pohádkový kontrakt s Juliette Armand v hodnotě 100 000 eur, byt v Praze vybavený produkty Xiaomi a mnoho dalších hodnotných cen. Navíc pojede svoji zem reprezentovat na světovou soutěž krásy Miss Earth.

Vítězka prozradila, že má ráda modeling, jakýkoliv sport a nikdy prý nezkazí žádnou legraci.   Jako favoritku ji tipovaly i její konkurentky a při závěrečných pohovorech s porotou bylo její jméno skloňováno nejčastěji. „Mým mottem je `Chovej se k ostatním tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě a myslím, že i to mi dnes večer pomohlo, protože jsme si to se všemi dívkami navzájem přály a užily jsme si to," uvedla nově zvolená nejkrásnější dívka České a Slovenské republiky.

To však není jediný titul, který byl během večera rozdán. Českou Miss 2019 se stala dívka č. 6 Barbora Hodačová, která pojede Českou republiku reprezentovat na Miss Universe. Tam bude mít svou zástupkyni i Slovensko. Miss Universe Slovenskej republiky 2019 se stala Laura Longauerová. Miss Earth Slovenskej republiky 2019 byla zvolena Stanislava Lučková.

Po několika méně úspěšných ročnících nabídla letošní Česká Miss podívanou, která stála za to. Opět tak dokázala, že je jedinou národní soutěží krásy, která nemá konkurenci. Zafungoval i nový koncept soutěže. Diváci si spojení s Miss Universe Slovenskej republiky pochvalovali. Navíc byl finálový galavečer, který vysílala FTV Prima, od začátku do konce plný velkých jmen. O moderaci a scénář se postaral Libor Bouček. Backstage mapovala moderátorka Veronika Farářová a diváci tak měli možnost nahlédnout i do zákulisí.

Vystoupila zde i řada hudebních hvězd. Hned na úvod večera to na pódiu rozbalil Mikolas Josef, který do svého nadupaného čísla tanečně zapojil i všech dvanáct finalistek. Ze Slovenska přijel Miro Žbirka a promenádu v plavkách doprovodil Niko Jalauzidis. Nechyběla ani ukázka z tvorby Hudebního divadla Karlín, ve kterém akce probíhala. Úryvek z muzikálu Čas růží předvedl zpěvák Jan Kopečný s tanečníky.

Témata: Česká miss Klára Vavrušková Barbora Hodačová Česko-Slovenská Miss