Dáda Patrasová ostře: Gelemová…

Dagmar Patrasová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 13:47 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 18:57

Nejen s Felixem Slováčkem, ale také s jeho partnerkou Lucií Gelemovou si pořádně vjíždí do vlasů Dáda Patrasová. Populární herečka reaguje na první vyjádření výtvarnice, která dlouho mlčela, poměrně razantně.

Dáda Patrasová má momentálně svých starostí dost. Manžel Felix Slováček ji nedávno přes média vzkázal, že by ji rád zbavil svéprávnosti, načež mu herečka začala už poněkolikáté hrozit rozvodem. Do jejich sporů se navíc vůbec poprvé vložila současná partnerka saxofonisty, výtvarnice Lucie Gelemová.

Patrasovou mimo jiné obvinila z lhaní či psaní výhrůžných a vulgárních SMS zpráv, jejichž adresátem je prý už několik let. Herečka přitom původně tvrdila, že právě ona dostává do schránky výhrůžky od výtvarnice. Podle jejího nejnovějšího vyjádření to vypadá na klasický spor „tvrzení proti tvrzení“.

„Na paní Gelemovou reagovat nebudu, protože paní Gelemová v tom prohlášení lže. Žádné výhrůžné zprávy jsem jí neposílala,“ dušuje se Dáda pro Super.cz. Slováčkova partnerka ovšem tvrdila, že to může případně doložit. Stejně tak tvrdila, že nemůže za rozpad manželství Patrasové a Slováčka.

Herečka však tvrdí něco docela jiného. „On už byl dávno v procesu, když jsme se seznámili. To manželství bylo už dávno rozvrácené,“ sdělila Patrasová serveru. Čert aby se vyznal v tom, která z obou žen mluví pravdu…

Témata: Dagmar Patrasová Lucie Gelemová Felix Slováček