Jiří Krampol: Přísný zákaz od lékařů!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 13:12 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:26

Jiří Krampol si prochází jedním z nejnáročnějších období v životě, jelikož zůstal sám kvůli už nějaký čas trvající hospitalizaci jeho manželky Hanky, jejíž stav je předmětem neustálého zájmu. Právě proto dostal herec a bavič od lékařů přísný zákaz.

Jiří Krampol se už několik měsíců trápí zdravotním stavem nemocné manželky Hanky. Ten se v posledních týdnech prý konečně mění k lepšímu, ale oblíbený herec to úplně potvrdit nemůže. „Mně doktoři přísně zakázali mluvit s veřejností o jejím stavu,“ prozradil Expresu. Nakonec se ale přece jen rozpovídal.

Manželce se podle jeho slov daří dobře. „Přibrala sedm kilo, má teď padesát dva,“ pochlubil se. „Oni jí dávají i nějakou výživu, ale po mně chce ovoce, tak jí ho tam vozím,“ vysvětlil vzápětí s tím, že problémy s příjmem potravy měla Hanka kvůli zúženému jícnu.

S cigaretami se jí ovšem zatím seknout nepodařilo. „Dostává jich pět denně, vždy na někdo musí dohlížet,“ sdělil zmíněnému serveru a potvrdil také, že manželka projevila zájem o svůj vzhled. „Přinesl jsem jí barvu, tak jí to tam sestřičky, až bude čas, nabarví,“ vylíčil Krampol.

Populární bavič je ve značně lepším rozpoložení než před časem. „To víte, že se mi ulevilo! Nebylo mi moc do smíchu a všude jsem o sobě četl, jak jsem na tom hrozně,“ dodal Krampol s tím, že kdy jeho ženu pustí, zatím nikdo neví. On pochopitelně doufá, že všechno dobře dopadne.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová