Jaromír Jágr vyvolal vášně: Nové angažmá!

Jaromír Jágr a kapela Kryštof 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 12:37

Jaromír Jágr je v kolektivech vítanou osobou, především pokud máme na mysli hokejové týmy. S hudebním nástrojem si ho ovšem umí představit málokdo. I proto jeho nejnovější oznámení vyvolalo velké vášně.

„Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali,“ říká se často ve sportovních kolektivech. Tuhle mantru si možná v těchto dnech opakuje i kladenský Jaromír Jágr, jehož tým jde momentálně od porážky k porážce. I proto, jak už vás stars24.cz informoval, vzal zavděk možností se odreagovat na koncertu kapely Kryštof.

V zákulisí si dokonce pořídil s Richardem Krajčem a spol. fotku do alba. „Nová hudební skupina! Myslím, že se to dá poslouchat,“ okomentoval snímek, kterému dominuje velký nápis Kryštof 68, slátanina názvu kapely a čísla, které legendární hokejista nosí na dresu. Od oblíbeného frontmana si navíc v komentářích přečetl obdivný vzkaz.

„Vyvolal jsi vášně… jak to správný frontman má dělat. Prošel jsi tedy zkouškou a jsi definitivně přijat,“ chválil Krajčo. Naopak jistá část Jágrova fanouškovského tábora, tzv. hokejové rodiny, byla ze snímku znechucena. Vášně tedy legendární hokejista opravdu vyvolal.

„Ještě kolotočáře (Michala) Davida a jste všichni. Jardo, komu si se to upsal. Styď se!“ ozval se jistý Petr, který pravděpodobně poukazoval na někdejší spolupráci mezi kapelou Kryštof a firmami premiéra Andreje Babiše. Jágrovi ovšem za odpověď nestál.

Mnohem víc jej totiž zajímalo, jak se mu daří shazovat přebytečná kila. „114 kilo. Jde to dolů,“ pochlubil se Jágr. Navzdory porážkám si tak z ledu odnesl alespoň jedno malé soukromé vítězství.

Témata: Jaromír Jágr Richard Krajčo Skupina Kryštof