Felix Slováček a Dáda Patrasová: Právní bitva může začít?!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 11:20

Felix Slováček a Dáda Patrasová jsou stále ještě manželé, ačkoliv jejich vztahy jsou hluboko pod bodem mrazu. Oba se na veřejnosti ohánějí právníky, kteří jim mají pomoci dosáhnout kýženého výsledku. Má však vůbec smysl je povolávat do zbraně?

Felix Slováček a Dáda Patrasová jsou momentálně opravdu na ostří nože. Hudebník manželce vyhrožuje omezením svéprávnosti, ona zase na oplátku rozvodem. Do jejich sporů navíc vůbec poprvé vstoupila i současná partnerka Slováčka Lucie Gelemová. A k řeči se dostávají také právníci.

Saxofonista se kupříkladu dozvěděl, že proces omezení svéprávnosti je velmi složitý a mnohdy nedospěje ke kýženému výsledku. „V tomto duchu jsem hovořil i s panem Slováčkem,“ sdělil eXtra.cz advokát, kterého hudebník oslovil díky známosti s Jiřím Krampolem. Od právníka si ovšem vyslechl, že by měl celou záležitost ještě zvážit.

K dalšímu setkání obou pánů má podle zmíněného serveru dojít koncem srpna, dosud se spolu totiž na ničem nedohodli. „Zatím nemáme uzavřenou ani žádnou smlouvu o zastupování. Neformálně jsem mu jen vyjádřil svůj právní názor,“ vysvětlil webu advokát.

„Celá ta věc není jednoduchá a rozhodně to nejde srovnávat s případem paní Hanky Krampolové, která má jinou osobnost, než jakou má paní Dáda. A rád bych zdůraznil, že není pravda, co se objevilo v médiích, že pan Krampol to má vyřešené. A pan Krampol rozhodně není žádným iniciátorem omezování svéprávnosti Dády. Tak to vůbec není,“ dodal na závěr.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová