Tomáš Plekanec to vyklopil! Lucie Šafářová…

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 10:44 | Aktualizováno: 26. srpna 2019 22:12

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si pro sebe stále nechávají některá tajemství, např. pohlaví jejich prvního společného potomka, který se narodí ještě letos. Jinak jsou ale na sociálních sítích velice aktivní. Co na sebe prozradili tentokrát?

Tomáš Plekanec to vyklopil! Řeč není o pohlaví dítěte, které navíc už možná nechtěně prozradila jedna z kamarádek jeho partnerky Lucie Šafářové, ale o lodi, na níž se sportovně založený pár o víkendu vydal splouvat řeku. Nakonec se ale hokejista s tenistkou sami vykoupali.

Jak uvedla Lucie na sociální síti, začalo to jako klidná jízda, ale brzy nastaly komplikace… „Kapitán nás otočil na jezu,“ informovala tenistka fanoušky, zatímco na záběrech se objevil Plekanec s úsměvem od ucha k uchu. Nastalá nepříjemnost jej evidentně hodně pobavila.

Jenže koupání v řece odnesly některé osobní věci sportovců, což už taková zábava nebyla. „Utopili jsme oba mobily, hodinky, moje boty a brýle fuč,“ popisovala Šafářová. V angličtině ovšem dodala, že ani tato zkušenost ji neodradí od snu vyrazit jednou na rafty do Grand Canyonu.

Bývalý hokejový reprezentant bral i přes problémy všechno s nadhledem. „Bylo snazší být kapitánem národního týmu, než na týhle lodi,“ okomentoval Plekanec koupačku pod jezem. Ze záběrů jinak vyzařuje velká pohoda, je vidět, že si spolu oba dva náramně rozumějí.

Ostatně již brzy se dočkají prvního společného potomka, který by měl přijít na svět v prosinci. Plekance a Šafářovou tak trápí snad jen jediná věc – výběr jména pro miminko.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová