Vondráčková a Zonyga: Prozradili svůj recept na štěstí!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. srpna 2019 8:49

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga sice tvrdí, že mezi nimi nic není, ale minimálně nalezli společný recept na štěstí, o který se rozhodli podělit se světem. Parkourista prozradil, v čem přesně spočívá.

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga o sobě sice tvrdí, že jsou jen kamarádi, ačkoliv tráví jeden ve společnosti druhého v posledních týdnech spoustu času. Populární zpěvačka a herečka ale nevylučuje, že by mezi nimi mohla přeskočit pomyslná jiskra. Pokud tedy už dávno nepřeskočila…

„Zony je vtipný a ví, jak mě srovnat, já teď ale řeším naše děti a rozvod, takže na lásku myšlenky nemám, a Zony řeší svoje věci. On vlastně pořád něco řeší, takže bych zůstala u kamarádství. Alespoň zatím,“ řekla Vondráčková Expresu.

To Zonyga se ve vyjádření pro stejný server pasoval do role jistého spasitele. Parkourista prozradil, že to byl právě on, kdo zpěvačku a herečku doprovázel na její dovolené na Moravě, kam Lucie vyrazila krátce poté, co se koncem června vrátila do své vlasti. Svou „kamarádku“ prý vnímal podobně jako sebe před lety, když prodělal vážný úraz.

„Jednoduše mi připadalo, že taky neumí upustit páru a vlastně nic kromě kariéry a dětí nezná, takže by si mohla na Moravě odpočinout,“ vysvětlil Zonyga Expresu s tím, že ze společných rozhovorů po jejím přestěhování do Česka měl pocit, že se Vondráčková v Praze necítí moc dobře. Teď už naopak opět září štěstím.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga